Grundinformation

Syfte
Att låta oss med autismtillstånd: Träffas, förbättra kontakter, inspireras, lära och trivas.

Målgrupp
Träffen är för vuxna (från 18 år) med autism / asperger från hela Sverige som kan delta självständigt (utan stödperson). Man är välkommen om man självidentifierar sig som aspergare/ autist/ autistisk o.s.v. (Man behöver alltså inte ha formell diagnos på papper.)

Tid
Lördag 29 juni, kl. 14.00 – onsdag 3 juli, kl. 15.30. Man måste inte vara med hela tiden. Lunch serveras inte första dagen, så ät gärna innan ni kommer på lördagen.

Plats
Göteborg. Huvudlokal alla fem dagar är Scoutgården i Högsbotorp (Sjupundsgatan 4). Den ligger 5 km sydväst om Göteborgs centralstation. Logi/boende ordnar man själv! Se tips på fliken ”Logi”.

Diverse
Webbplats för information om sommarträffen är autist.se. Språket under träffen är svenska. Det är nolltolerans mot främlingsfientlighet och HBT-fientlighet. Var och en deltar helt på eget ansvar. Hela träffen är aspergarledd.

Pris
500 kr per person (400 kr avgift + 100 kr moms).
I priset ingår: Lokalen, föreläsningar/aktiviteter, fika (kaffe, frukt, kakor m.m.), enkla luncher, enkla middagar m.m. Alla betalar samma pris (även arrangörerna), oavsett hur mycket man är med eller vad man äter. Vi har ansträngt oss att få avgiften låg, och vi arrangörer arbetar ideellt med träffen. Kostnaden beräknas bli ca 800-1000 kr per person, så allt utöver avgiften på 500 kr subventioneras av ASPI. Deltagaravgiften återbetalas INTE av något skäl alls, exempelvis inte vid: återbud från deltagare, naturkatastrof, strejk, tågkrångel, för sen logibokning, spetälska eller något annat skäl.

Antal platser
Vi tar emot max 40 anmälningar. Platserna ges ut i samma ordning som betalningarna kommer in. Om det verkar bli för ojämn sammansättning kommer vi kvotera på kön och ort.

Anmälan
Anmäl nu i formulär på autist.se! Om inte det fungerar så e-posta alla uppgifter till traff@aspi.se. När ni anmält er så e-postar vi bankgiro-nummer och vad ni ska skriva på inbetalningen. Ni betalar 500 kr. Först när vi fått pengarna bekräftar vi att man har plats. Först till kvarn!

Senast uppdaterad: 2019-05-22