Trivsel & Regler

Ansvar
Alla bidrar tillsammans för att skapa en bra träff! Räkna med imperfektioner och utmaningar! Men förhoppningsvis lagom mycket.

Ingen fotografering
Grundregeln är att INTE fotografera människor utan deras medgivande. Och att INTE fotografera så att det stör någon annan! Några blir stressade bara av att se andra fotografera i närheten. Därför kan det vara bäst att låta bli.

Ingen alkohol
Alkoholförbud gäller i Scoutgården samt i närheten av byggnaden under hela träffen, pga. reglerna för Scoutgården. Det blir antagligen krogrunda i stan någon kväll.

Barn
Vi har sagt för vuxna från 18 år. Men om någon måste ha med ett barn för att kunna delta, så maila oss så tar vi ställning till det då.

Hundar
Hundar fungerar inte, eftersom andra är allergiska eller inte trivs bland hundar.

Värdesaker
Det finns inga skåp eller annat ställe att låsa in saker på i Scoutgården, och vi arrangörer kan inte ta ansvar för värdesaker. Se till att du kan ha det viktigaste (mobil, plånbok, nycklar) i fickor eller liknande! Ryggsäckar och väskor kan ställas på golvet i Tysta rummet.

Skor på
Vi kommer ha skor på inomhus på Scoutgården (inte barfota, inte i strumplästen). Om du inte vill gå runt i de skor du kom i, så ta med tofflor, sandaler eller inneskor.

Senast uppdaterad: 2019-02-06