Lokalen

Scoutgården
Huvudlokal är Scoutgården i Högsbotorp (Sjupundsgatan 4, Göteborg). Där finns flera rum, och vi kommer ha huset för oss själva de fem dagarna (förutom en extern lägenhet där någon bor). För att hitta till Scoutgården, se fliken ”Hitta”! Här finns fler bilder och mer info om lokalen: http://hogsbotorp.scout.se/scoutgarden/bilder/
Vänd er INTE till Scoutgården med frågor om lokalerna eller träffen, utan ta det med oss träffarrangörer, tack.

Planskiss
De flesta gemensamma aktiviteter är i Stora salen. Samtalsrummet är för prat, spel etc. Tysta rummet är sovsal på nätterna, och vilorum på dagarna.

Bilparkering
Det finns några parkeringsplatser som hör till Scoutgården. Ni måste meddela oss i förväg om ni kommer med bil! Vid ankomst får ni då ett parkeringstillstånd av oss. Det vore bra om ni som har bil kan hjälpa till med transport vid matinköp under sommarträffen.

Wifi
Det finns wifi på Scoutgården. MEN vi kan inte garantera att det fungerar perfekt. Och, eftersom vi är många som delar på wifi är det viktigt att inte streama filmer eller göra annat som kräver mycket trafik (på dagtid).

Tillgänglighet med rullstol
Scoutgården har rullstolsramp in. Och en stor WC med bred dörr och armstöd. Alla rum är i samma plan, utan trappor. Små golvlister kan förekomma. Om man kommer med spårvagn är det uppförsbacke, och ganska långt. Bil eller buss är att föredra.

Senast uppdaterad: 2019-06-19